•   Tivoliweg 49 A 4561 HK Hulst
  •   Maandag - Vrijdag: 08.00 - 17.00u
  •   0114 - 314075

Nieuwe patiënten

Uw eerste bezoek

Als u voor de eerste keer bij ons in de praktijk komt, kunt u zich melden bij de balie. Wij verzoeken u om bij uw eerste afspraak uw zorgverzekeringspas en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Conform de Wet gebruik burgerservicenummer in de zorg (Wbsn-z) bent u sinds 1 juni 2009 verplicht een geldig legitimatiebewijs te tonen aan de dienstdoende tandarts.

Voordat de nieuwe patiënten de eerste afspraak hebben, is het van belang dat de gegevens van uw oude tandarts bij ons in de praktijk aanwezig zijn. U kunt uw gegevens zelf opvragen en direct naar onze praktijk (laten) sturen. Op deze manier kunnen we uw behandelhistorie inzien en kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Uw wensen staan bij ons centraal. Wij hopen u zo op een prettige manier welkom te heten bij Tandheelkundig Centrum Tivoli.

Wat u kunt verwachten tijdens de intake

Tijdens uw eerste bezoek brengen wij de conditie van uw gebit in kaart. Daarnaast maken we röntgenfoto’s en nemen we de medische vragenlijst met u door. We nemen voldoende tijd om kennis met u te maken en u krijgt de gelegenheid om vragen te stellen. De tandarts onderzoekt tanden en tandvlees en bespreekt of u eventuele klachten hebt. Indien nodig wordt er in samenspraak met u een behandelplan opgesteld.

Het is noodzakelijk en verplicht om een  “medische anamnese” af te nemen. Op deze manier kunnen onze tandartsen een goed beeld krijgen van uw gezondheid. Indien u medicatie gebruikt, is dit belangrijk voor de tandarts om te weten. Wij stellen het op prijs als u een medicatielijst meeneemt of eventueel de namen van uw medicijnen thuis noteert en meeneemt tijdens uw bezoek aan de tandarts.