•   Tivoliweg 49 A 4561 HK Hulst
  •   Maandag - Vrijdag: 08.00 - 17.00u
  •   0114 - 314075 (tot 16:45u)

Praktijk

Tandheelkundig Centrum Tivoli is gevestigd in de vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen).  De praktijk is vijf dagen per week geopend van 08:00u tot 17:00u. Naast de reguliere tandheelkunde hebben wij verschillende specialisaties in huis zoals implantologie, endodontologie, tanden bleken, facings, maar ook het plaatsen van klikgebitten en kunstgebitten. U kunt hierover meer informatie vinden onder het tabblad behandelingen.

Ons tandheelkundig team bestaande uit tandartsen, specialisten, preventie-assistenten en tandartsassistenten staat dagelijks voor u klaar. Maak kennis met onze medewerkers onder het tabblad team.

Bij de praktijk is er voldoende parkeergelegenheid aan de zijkant (Moersluisstraat) en op het parkeerterrein aan de voorkant van de praktijk. Let op: langs de Tivoliweg aan de voorkant van de praktijk geldt een gedeeltelijk parkeerverbod. Dit is duidelijk aangegeven met borden.

Afspraken kunt u zelf online inplannen of u kunt telefonisch contact opnemen dagelijks tot 16.45 uur met de praktijk. De balie-assistentes helpen u graag verder.