•   Tivoliweg 49 A 4561 HK Hulst
  •   Maandag - Vrijdag: 08.00 - 17.00u
  •   0114 - 314075 (tot 16:45u)

Afspraak maken

Bij Tandheelkundig Centrum Tivoli behandelen we altijd op afspraak. U kunt telefonisch of aan de balie afspraken maken tijdens onze openingstijden. We beschikken ook over een webagenda. Via de webagenda (onderaan op deze pagina) kunt u direct een controle-afspraak plannen, verzetten of afzeggen.

De controles worden elk half jaar uitgevoerd. Na de behandeling meldt u zich aan de balie om een vervolgbehandeling- en/of controle afspraak in te plannen.

Afspraak verzetten

Het kan voorkomen dat u een keer verhinderd of ziek bent op het moment van een afspraak. Als u een afspraak niet na kunt komen, wilt u dat dan zo spoedig mogelijk aan ons laten weten, omdat we anders verplicht zijn de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Daar doet u uzelf en ons een plezier mee. Bel tenminste 24 uur van tevoren af.

Tandartsangst?

Het kan voorkomen dat een patiënt tandartsangst heeft ontwikkeld (Dentofobie). Probeer in ieder geval tijdig naar uw tandarts te gaan. Geef het ons aan, dan houden we daar rekening mee tijdens de behandeling. Laat ons u helpen uw angst te overwinnen. Heeft u behoefte eerst een gesprek te willen voeren met één van onze tandartsen, adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Nieuwe patiënten

Meer informatie voor nieuwe patiënten vindt u hier.